Home » , » FOTBAL: Liviu Ciobotariu: ”În Liga a IV-a startul a fost promițător”

FOTBAL: Liviu Ciobotariu: ”În Liga a IV-a startul a fost promițător”


Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciobotariu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre startul de sezon din Liga a IV-a și favoritele la titlu din acest sezon: ”În Liga a IV-a startul a fost promițător, în chiar primul meci al noului sezon, CSS Tecuci a remizat 5-5 cu Quantum Club Galați, după ce Tecuciul a condus cu 4-0! În acest sezon echipele care se vor lupta pentru primul loc sunt cam aceleași de anul trecut: Avîntul Valea Mărului, Fulgerul Smulți, cele două au făcut schimb de jucători și antrenori, au trecut de la unul la altul, mai sunt Gloria Ivești, Unirea Braniștea, Avîntul Vînători, cele care au fost sezonul trecut”. 

Despre primul meci al sezonului, Supercupa județului, președintele AJF Galați a spus: ”Sezonul în fotbalul județean a început cu Supercupa, meci ce s-a disputat între campioana și cîștigătoarea Cupei, Avîntul Valea Mărului și echipa de pe locul 2, de la finalul sezonului trecut, Fulgerul Smulți. La fel ca la nivel național și la noi a fost cîștigătoare surpriză, Fulgerul Smulți a învins cu 3-1”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger