Home » , » FOTBAL: Patru puncte din șase pentru echipele gălățene în Liga a III-a

FOTBAL: Patru puncte din șase pentru echipele gălățene în Liga a III-a


În etapa a V-a din Liga a III-a, cele două echipe gălățene, Metalosport și Sporting Liești, au obținut patru din cele șase puncte puse în joc. La Galați, Metalosport, a remizat 2-2, la pauză 2-1 cu Petrotub Roman. Pentru Metalosport au marcat Gâță și Bahnașu. 

Sporting Liești a obținut a doua victorie stagională în deplasare, 1-0,  pe terenul celor de la Inter Dorohoi, noiu promovată în Liga a III-a. Pentru gruparea din Liești a marcat Balaban. 

În clasamentul la zi din Liga a III-a, Sporting Liești este pe locul 3 cu 10 puncte, 3 victorii, o remiză, o înfrângere, în timp ce Metalosport este pe locul 8 cu 7 puncte, 2 victorii, o remiză, 2 înfrângeri. 

Pentru Sporting Liești urmeză jocul de pe teren propriu cu o altă nou promovată Atletico Vaslui, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00, în timp ce Metalosport va juca în etapa a VI-a vineri, 2 octombrie, de la ora 15.00, la Rîmnicu Sărat, cu nou promovata Olimpia.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger