Home » , » FOTBAL:Cristi Munteanu: ”Nivelul arbitrajului este foarte foarte slab în Liga a II-a”

FOTBAL:Cristi Munteanu: ”Nivelul arbitrajului este foarte foarte slab în Liga a II-a”

George Cârjan
La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, directorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a vorbit despre ultima achiziție George Cârjan: ”La fel ca orice jucător cu experiență George Cârjan este un jucător important. El ne acoperă cel mai important post din echipa noastră. Acolo îl mai avem pe Comnstantinescu, el nu este la capacitate maximă, plătește tribut lipsei de experineță. Cârjan va fi în nteren la jocul de sâmbătă”.  

Altfel, despre arbitrajele de care a avut parte Oțelul în debutul Ligii a II-a, Cristi Munteanu s spus: ”Am primit gratuit cartonașele roșii în cele două meciuri cu Brăila, pot spune. Nu cred că cineva din arbitrii are ceva împotriva Oțelului. Dacă sezonul trecut în Liga I  eram suspicioși, acum pot să spun că nivelul arbitrajului este foarte foarte slab. Am constat asta în trei meciuri. La arbitraj nivelul este foarte foarte slab. Greșeli de arbitraj împotriva noastră au fost și sezonul trecut, știți foarte bine cât am strigat la lună”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger