Home » , » HOCHEI: Dublă victorie istorică pentru Dunarea cu Sport Club Miercurea Ciuc

HOCHEI: Dublă victorie istorică pentru Dunarea cu Sport Club Miercurea Ciuc


În weekend-ul recent încheiat hocheiștii de la Dunărea au mai scris o filă în cartea de istorie a clubului gălățean. Cele două victorii cu Sport Club Miercurea Ciuc, 6-3 (2-1, 1-1, 3-1) și 5-4 ((4-1, 0-0, 0-3, 1-0), fosta multiplă campioană au fost în premieră pentru clubul gălățean. 

Ultima victorie a gălățenilor în fața celor de la Sport Club Miercurea Ciuc a fost în urmă cu aproape cinci ani, în 12.10.2010. Atunci, al debutul lui Marius Trandafir pe banca tehnică a gălățenilor, Dunărea a învins, tot la Galați, Sport Club Miercurea Ciuc cu 6-4 (1-1, 2-2, 3-1). Pentru Dunărea au marcat în acel joc: Michal Bendaick, Juraj Zemko, Attila Tanko, Levente Elekes, Andrei Nuțu și Cătălin Geru. De partea cealaltă pentru Sport Club au evoluat Attila Goga și Nagy Istvan, jucători care au pus umărul la dubla victorie istorică, dar și Ede Mihaly, Papp Szabolcs și Biro Tamas, hocheiști care sunt legitimați la Sport Club și care au devenit campioni sezonul trecut cu Dunărea. 

Mai multe detalii despre victoria din 2010 a gălățenilor cu Sport Club Miercurea Ciuc se pot găsi aiciSURPRIZA, dunarenii au invins campionii !! CSM Dunarea-Sport Club Miercurea Ciuc 6-4 !

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger