Home » , » HOCHEI: Dunărea înfruntă ”lupii” vineri și sâmbătă

HOCHEI: Dunărea înfruntă ”lupii” vineri și sâmbătăDupă dubla de încălzire din debutul LNH cu Sportul Studențesc, campionii de la Dunărea vor juca în etapa a II-a din Liga Națională  cu Corona Wolves Brașov, alte două jocuri, în cadrul etapei a II-a. Primul meci se va juca vineri, 18 septembrie, de la ora 19.00, iar al doilea sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.30. 

În timp ce Dunărea a început sezonul cu două victorii 12-2, în fața celor de la Sportul Studențesc, ultima clasată de sezonul trecut, Corona Brașov a jucat în prima etapă cu Steaua Rangers București, vicecampioana ediției trecute, iar cele două echipe și-au împărțit victoriile.

Meciurile de vineri și sâmbătă vor fi primele în care cele două echiope se vor întâlni după semifinala câștigată de Dunărea cu 3-2, la general, în play-off-ul ediției trecute a LNH. Pentru ambele meciuri intrarea va fi liberă!    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger