Home » , » HOCHEI: Dunărea, primul lider din LNH

HOCHEI: Dunărea, primul lider din LNHDe vineri până duminică în Liga Națională de Hochei s-au disputat primele meciuri din sezonul 2015-2016. Din cele trei duble partide programate s-au jucat doar două, Corona Brașov-Steaua București și Dunărea-Sportul. Dacă la Galați, Dunărea a învins de două ori cu 12-2 Sportul Studențesc, ultima clasată din ultimele sezoane, la Brașov, Corona și Steaua și-au împărțit victoriile. În primul meci Steaua a învins cu 5-3, iar în al doilea Corona Brașov s-a impus cu 6-1. Meciurile dintre Sport Club Miercurea Ciuc și Progym Gheorgheni au fost reprogramate pentru 23 și 24 septembrie. 

În clasamentul la zi din LNH, Dunărea conduce cu 6 puncte, 24 de goluri marcate-4 încasate. Adversara campionilor din următoarea dublă, Corona Brașov este pe licul 2 cu 3 puncte, 9 goluri marcate-6 încasate, Steaua este pe locul trei cu 3 punctye, 6 goluri marcate-9 încasate, iar Sportul este pe 4 fără puncte. 

După cele două jocuri cu Sportul și clasamentul marcatorilor este dominat de hocheiștii de la Dunărea. Pe primele trei poziții sunt Dimitry Nimenko, Levente Lorincz și Sergey Chernenko, toți cu câte 6 puncte. Pentru Dunărea urmează dubla cu Corona Brașov, 18-19 septembrie, la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger