Home » , , » HOCHEI: Mihai Brandabur, despre lupta la titlu din LNH

HOCHEI: Mihai Brandabur, despre lupta la titlu din LNH


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, directorul clubului Dunărea, Mihai Brandabur, a vorbit despre lupta la titlu din Liga Națională de Hochei din acest sezon: ”Ciucul a mai slăbit puțin, pentru că le-am luat noi doi jucători, sperăm ca ei să-și întregească lotul cu jucători străini și să facă față și în campionat și în Liga Mol. Brașovul a declarat că în acest sezon nu va mai avea jucători străini. Nu știu, nu am văzut Steaua. Au rămas în formula veche, mai puțin un sportiv. Sezonul trecut a fost o conjuctură favorabilă, ideea este că în acest sezon s-ar putea să fie mai încurcate lucrurile, va fi un pic mai greu, dar sperăm să ne descurcăm la fel ca în sezonul trecut”. 

Altfel, sâmbătă, 12 septembrie, și duminică, 13 septembrie, Dunărea va juca primele meciuri din acest sezon, la Galați, cu Sportul Studențesc. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger