Home » » RUGBY: Deplasare de foc pentru RCM Galați

RUGBY: Deplasare de foc pentru RCM GalațiÎn ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați va juca sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 12.00, pe terenul liderului CS Năvodari. Dacă pentru gazde jocul din ultima etapă nu are miză, sunt calificați în faza următoare a DNS, semifinale, indiferent de rezultat, RCM Galați mai are de tras pentru a juca în ”careul de ași” al ligii secunde. 

În clasamentul la zi din DNS, RCM Galați este pe locul 5 cu 36 de puncte, din 15 jocuri, poziție care asigură calificarea în semifinale, după sezonul regulat liderul CSM U 23 nu va mai particpa și în fazele superioare. Poziția gălățenilor este amenințată de Știința Petroșani, locul 6 cu 33 de puncte, din 15 jocuri. Cele două adverare pentru ultimul loc în semifinale, RCM Galați și Știința Petroșani, mai au de jucat meciul de la Galați, restant din 30 mai, reprogramat pentru 3 octombrie, practic în acel meci se va juca pătrunderea în semifinalele Diviziei Naționale de Seniori. Jocul tur cu CS Năvodari, de la Galați a fost pierdut de RCM la limită, 19-20.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger