Home » » RUGBY: RCM Galați joacă la Bârlad în Divizia Națională de Seniori

RUGBY: RCM Galați joacă la Bârlad în Divizia Națională de SenioriFinal de sezon regulat cu meciuri grele pentru RCM Galați. În ultimele trei etape din prima parte a sezonului echipa gălățeană va juca cu primele trei clasate din clasamentul Diviziei Naționale de Seniori. 

Prima dată, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 12.00, RCM Galați se va deplasa la Bârlad păentru jocul cu echipa locală, Rugby Club. Cel maiprobabil, în jocul de sâmbătă se vor întâlni două dintre semifinalistele Diviziei Națioanle de Seniori. În clasamentul la zi din DNS, RCM Galați este pe locul 5 cu 35 de puncte, 7 victorii, 5 remize, esaveraj 273-223, 7 puncte bonus. RC Bârlad este pe locul trei cu 40 de puncte din 13 jocuri. Jocul tur, de la Galați, a fost câștigat de RC Bârlad cu 15-5. 

XV-le probabil al Galațiului pentru meciul de sâmbătă: Vasile Leu-fundaș, Ionuț Cosmiuc-centru, Igor Misin-aripă, Gabriel Partenie-centru, Georgian Cucu-mijlocaș la grămadă, Mihai Diacon-mijlocaș la deschidere, Semion Popa-mijlocaș la grămadă, Gabriel Dănăilă-nr 8, Cristi Boboc-flanker, Serghei Budaian-flanker, Alexandru Siscan-linia a II-a, Gheorghe Brânză-linia a II-a, Nicolae Purcel-pilier, Nicu Manolachi-trăgător, Claudiu Carabeț-pilier.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger