Home » » RUGBY: RCM Galați, la un pas de bonusul defensiv la Năvodari

RUGBY: RCM Galați, la un pas de bonusul defensiv la NăvodariÎn ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați s-a deplasat la Năvodari pentru jocul cu echipa locală CS Năvodari, clasată pe locul 2 în ierarhia DNS, după liderul CSM U 23 București. 

Jocul cu viceliderul a fost pierdut de gălățeni 15-7, după ce la pauză scorul a fost 15-7. Pentru RCM Galași punctele au fost marcate de Mihai Diacon, eseu, și Ionuț Cosmiuc, transformare. Din jocul de la Năvodari, RCM Galați se putea alege cu punctul bonus defensiv, dar nu au putut să transforme cele două lovituri de pedeapsă obținute. 

După ce au disputat 16 jocuri din actuala ediție a Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați ocupă locul 6 în ierarhia DNS cu 36 de puncte, 7 victorii, 9 înfrângeri. Chiar dacă sezonul regulat s-a încheiat RCM Galați mai are de disputat două jocuri. Primul, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 10.00, pe ”Municipal”, cu Știința Petroșani, meci decisiv pentru accederea în careul de ași, semifinale. De asemenea gălășenii mai au restant și jocul cu CSA Steaua U 23 București, echipă ce s-a retras din campionat.

Altfel, la întoarcerea de la Năvodari autocarul gălățenilor a fost spart, în timp ce echipa era la masă, cele mai importante pierderi fiind legitimațiile de joc ale sportivilor. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger