Home » , , » Vești noi despre viitorul Oțelului, astăzi, la Lider Sportiv

Vești noi despre viitorul Oțelului, astăzi, la Lider SportivEdiția cu numărul 73 a emisiunii Lider Sportiv oferă ultimele informații referitoare la viitorul Oțelului, prin intervenția telefonică a lui Cristian Munteanu, managerul sportiv. De asemenea, se va discuta și pe marginea partidei pe care gălățenii o dispută la Suceava, împotriva celor de la Rapid CFR. 

În plus, vor fi invitați în studio Paul Voicu și Andrei Calinov, din partea școlii de fotbal FC Șoimii Dunăreni, cu care se va discuta despre sectorul juvenil al fotbalului gălățean. 

Așadar, astăzi, de la ora 15.00, pe ProFM LiderFM (92,4 FM) sau www.liderfm.ro, puteți asculta cea mai importantă emisiune de sport din regiune.

Pentru întrebări sau sugestii ne puteţi găsi pe pagina de Facebook „Lider Sportiv”, ori la secţiunea de comentarii a site-urilor partenerilor noştri, www.dunareabatrana.ro sau www.sportgalati.com.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger