Home » , » FOTBAL: Bani puțini din drepturile tv în Liga a II-a

FOTBAL: Bani puțini din drepturile tv în Liga a II-a
Conducătorul Oțelului, Cristi Munteanu, a anunțat la Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, suma pe care Oțelul o va încasa din drepturile de televiziune: ”În zilele următoare, joi sau vineri, ne vor intra în jur de 7.000 de euro de la televiziuni. E o sumă mică dar dacă eram mai sus în clasament primeam mai mult, în jur de 10.000. Acești bani sunt vitali pentru noi. Banii se dau în funcție de locul în clasament, noi stăm foarte prost în clasament. Spre exemplu echipele din prima parte a clasamentului, primele 6, vor primi în jur de 10.000 de euro, din ce am înțeles de la Auraș Brașoveanu. Vor fi 7.000 de euro în tur, vom beneficia de bani din drepturile tv și în retur, dar nu și în play-off/out”, a spus Cristi Munteanu.   

Altfel, începând din etapa a X-a, meciurile din Liga a II-a vor fi transmise în direct atât de Digi Sport cât și de Dolce Sport. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger