Home » , » FOTBAL: Dublu duel Galați-Covasna în Liga a III-a

FOTBAL: Dublu duel Galați-Covasna în Liga a III-aÎn etapa a VIII-a din Liga a III-a programează un duel inedit. cele două reprezentante ale Galațiului din cel de al treilea eșalon, Sporting Liești și Metalosport, vor întâlni reprezentantele județului Covasna.  În primul duel, cel din partea superioară a clasamentului, pe ”Liești Arena”, Sporting Liești va juca cu ACS Sfântu Gheorghe. Înaintea jocului de la Liești, Sporting ocupă locul ;ase cu 13 puncte din 6 jocuri, în timp ce echipa din Sfântu Gheorghe ocupă locul 1 cu 18 puncte din 7 jocuri. 

A doua confruntare se va juca în Covasna, la Zaagon, între FC Zagon și Metalosport. Cele două adversare sunt în partea a doua a clasamentului.Gălățenii ocupă locul 7 în clasamentul la zi din serie cu 10 puncte din 6 jocuri, în timp ce FC Zagon ocupă locul 11 cu 5 puncte din 7 jocuri. Atât Sporting Liești-ACS Sfântu Gheorghe cât și FC Zagon-Metalosport, sunt programate să se dispute sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 15.00.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger