Home » , » FOTBAL: Marius Cosoreanu: ”La Cupa Companiilor echipele pot avea trei invitați”

FOTBAL: Marius Cosoreanu: ”La Cupa Companiilor echipele pot avea trei invitați”La Sala Sporturilor ”Dunărea”, între 3 și 20 decembrie, se va desfășura ediția a doua a Cupei Companiilor. Față de prima ediție a competiției regulamentul a suferit câteva modificări. Despre schimbările de regulament a vorbit Marius Cosoreanu, principalul organizator al competiției la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM: ”Am umblat la regulament, după cum ne promovăm și promovăm competiția, ne adresăm exclusiv acelor persoane care sunt salariați în companiile pe care le reprezintă. Echipele pot avea trei invitați dar nu fotbaliști activi în primele patru ligi de fotbal sau primele două ligi de futsal. Am luat această măsură să încercăm să oprim foștii fotbaliști, ei fac diferența. Un fost fotbalist poate participa doar dacă are cinci ani de când a pus ”ghetele în cui”. Verificăm, colaborăm cu Asociația Județeană de Fotbal Galați și Federația Română de Fotbal. Cătălin Tofan, Tudorel Pelin, Viorel  Tănase sau alți jucători care s-au lăsat de mai mult de cinci ani nu pot decât să ridice media de interes a competiției. Avem nevoie de jucători cu experiență care pot ridica nivelul, nu jucători activi”, a spus Marius Cosoreanu.

Altfel, companiile care doresc să participe la competiția organizată de FotbalFest  se pot înscrie direct pe siteul competiției aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger