Home » , » FOTBAL: Paul Voicu: ”La Șoimii Dunăreni copii sunt așteptați în fiecare zi pentru înscrieri”

FOTBAL: Paul Voicu: ”La Șoimii Dunăreni copii sunt așteptați în fiecare zi pentru înscrieri”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, președintele clubului FC Șoimii Dunăreni, Paul Voicu, a declarat că la clubul pe care îl conduce înscrierile sunt deschis permanent: ”Copii sunt așteptați în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.30, până la 20.30, dar cel mai bine vin la teren, discută cu antrenorii noștri. Copilul vine la teren, intră în programul acelei zile, îl vede antrenorul, totul este gratuit, nu trebuie să se înscrie. Copii și părinții pot să vadă dacă le place, dacă se integrează. Ei sunt împărțiți pe grupe, ele pot fi văzute pe pagina noastră de facebook aici. Cei interesați ne pot contacta la numerele de telefon prezente pe afișul de mai sus. Am început o campanie de promovare a clubului în școli, ținta noastră principală sunt copii din clasele 0 și 1. Toate informațiile despre clubul nostru sunt pe pagina noastră de facebook aici, pe plinate sau la numerele de telefon ale antrenorilor”. 

Detalii despre Șoimii Dunăreni se pot obține de pe pagina de facebook a clubului aici sau la baza de pregătire a șoimilor, la Școala Generală nr 22. ”Dimitrie Cantemir”, strada Zidarilor, numărul 5, în Mirco 19, la capătul troleibuzului.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger