Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”De la juniorii A sunt 6 copii care fac parte și din lotul echipei de seniori”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”De la juniorii A sunt 6 copii care fac parte și din lotul echipei de seniori”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Stelian Bordeianu, antrenorul juniorilor mari de la Oțelul, a vorbit despre juniorii care fac parte din lotul echipei mari: ”De la echipa pe care o pregătesc, juniori A, sunt 6 jucători care fac parte din lotul echipei mari, Istrate, Codreanu, care joacă titulari, Sefer, el este junior B a și marcat pentru echipa mare, Oprea, Blănaru, Chiriac, Blănaru, Ruben, sunt în vizorul echipei mari, unii dintre ei au și debutat la echipa mare”.  

Altfel, la centrul de Copii și Juniori ai Oțelului evoluează și doi urmași ai legendei roș-alb-albastre, Ștefan și Andrei Bordeianu. Despre cei doi antrenorul Stelian Bordeianu a spus că sunt angrenați în programul echipei și că așteaptă debutul la echipa de seniori: ”Ștefan face parte din lotul juniorilor A. El este portar și a făcut pregătirle cu echipa de seniori. Andrei este născut 2000, joacă la juniori A deși este eligibil și pentru grupele mai mici. L-am integrat și pe al aici și fac parte din lotul juniorilor A. Sper să le oferim posibilitatea să joace în Galați”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger