Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Problemele financiare ne-au împiedicat să participăm în Liga Elitelor”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Problemele financiare ne-au împiedicat să participăm în Liga Elitelor”


Începând din acest sezon Federația Română de Fotbal a înființat Liga Elitelor, pentru cele mai bune echipe de juniori din țară. La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Stelian Bordeianu, antrenorul juniorilor mari de la Oțelul, a explicat motivele pentru care Oțelul nu joacă în Liga Elitelor: ”Noi trebuia să participăm în Liga Elitelor, campionatul de elită al juniorilor, dar problemele financiare ne-au împiedicat să participăm la această competiție. Pe această cale în al XII-lea ceas, aștept din partea oamenilor din Galați să se găndească la copi, sunt copii Galațiului, nu sunt din altă parte, fac parte din oraș. Le transmit oamenilor, autorităților, să găsească soluții să salveze clubul și implicit Centrul de Copii și Juniori”.     

Altfel, dspre obiectivul echipei în Campionatul Național al Juniorilor A, Stelian Bordeianu a spus: ”Noi ca echipă ne-am propus să terminăm pe primul loc și să câștigăm seria din care facem parte”.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger