Home » , » FOTBAL: Viorel Ion: ”La emilinarea lui Murgoci s-a rupt echilibrul jocului”

FOTBAL: Viorel Ion: ”La emilinarea lui Murgoci s-a rupt echilibrul jocului”Prezent în tribunele stadionului ”Oțelul”, la meciul Oțelul-SC Bacău, legenda roș-alb-albastră, Viorel Ion, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre meciul Oțelului cu Sport Club Bacău: ”Oțelul-SC Bacău a fost un meci echilibrat. Prima repriză a fost mai mult a Oțelului. Au avut trei oprtunități de a marca. Cred că altfel era desfășurarea meciului dacă nu era acea eliminare. Probabil s-a rupt totul când Murgoci a luat cartonașul roșu, acolo s-a rupt echilibrul jocului. Eu știam că echipa din Bacău este arțăgoasă și norocoasă. Nu este primul meci când câștigă în minutul 94. La mine au avut un șut pe poartă și m-au bătut 1-0”.     

Legat de lupta la promovare din seria I, Viorel Ion a spus: ”Toate echipele au șanse de promovare. Valoric toate echipele sunt cam la fel, depinde de cine gestionează mai bine momentele respective.Mai sunt atâtea etape de jucat, nimci nu este stabilit, și Oțelul are șanse de promovare”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger