Home » , » FOTBAL: Viorel Tănase, despre obiectivul Metalosport

FOTBAL: Viorel Tănase, despre obiectivul Metalosport


La Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, antrenorul principal de la Metalosport, Viorel Tănase, a declarat că în prima fază obiectivul metalurgiștilor este clasarea pe unul din lourile din față, iar din iarnă cu cîâteva transferuri echipa gălățeană să atace promovarea. ”Eu am declarat de la început că obiectivul, în prima fază, este de a forma o echipă competitvă, de a aduna cât mai multe puncte, să fim în primele 4-5 echipe din serie. Din iarnă să vedem ce transferuri vom face pentru a încrca să ne clasăm pe un loc de promovare”. 

După VI etape din turul seriei I, Liga a III-a, Metalosport este pe locul 8 cu 7 puncte din 6 jocuri, 2 victorii, o remiză, 3 înfrângeri. În etapa a VII-a Metalosport va primi pe teren propriu replica nou promovatei CS Panciu, sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15.00. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger