Home » » FUTSAL: Liderul se deplasează pe terenul campionilor

FUTSAL: Liderul se deplasează pe terenul campionilor


Liga I de futsal programează în această perioadă meciurile din etapa a IV-a. Derby-ul etapei se va juca la Tîrgu-Mureș, marți, 6 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, între City us Tîrgu-Mureș, campioana României și United, liderul dinaintea etapei. 

În acest sezon de Liga I cele două echipe nu au cunoscut gustul înfrângerii. United a câștigat toate cele trei jocuri disputate până acum în timp ce mureșenii au jucat două meciuri ambele câștigate. Înaintea jocului de la Tîrgu-Mureș, United conduce în Liga I cu 9 puncte, în timp ce City us este pe locul 5 cu 6 puncte după două jocuri. Echipa din Tîrgu-Mureș, campioana României, a susținut zilele trecute meciurile de acces în grupele de elită în UEFA Futsal Cup. Cu o victorie 9-1 cu Hamburg Panthers 9-1 și două înfrângeri 3-8 cu Pescara și 3-5 cu Lokomotiv Harkov, City us a ratat calificarea. 

Sezonul trecut United a câștigat ambele jocuri cu City us Tîrgu-Mureș din campionat, 7-3 la Galați și 7-4 la Tîrgu Mureș.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger