Home » , » HOCHEI: ”Dublă” cu ”lupii” pentru campioni

HOCHEI: ”Dublă” cu ”lupii” pentru campioni


Ultimele două campioane ale României, Corona Brașov și Dunărea, se vor întâlni vineri, 30 octombrie, de la ora 18.30, și sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 17.30, la Brașov, în Patinoarul ”Olimpic”, în etapa a II-a din returul I al Ligii Naționale de Hochei. 

Înaintea celor două jocuri de pe terenul ”lupilor”, Dunărea conduce Liga națională de Hochei cu 31 de puncte din 12 jocuri, 9 victorii de 3 puncte, 2 victorii de 2 puncte, o înfrângere, 94 goluri marcate-37 încasate. Corona Wolves Brașov este pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale de Hochei cu 15 puncte din 13 jocuri, 5 victorii, 8 înfrângeri. 

Cele două jocuri din turul I, de la Galați, au fost câștigate de Dunărea, 5- 3 (0-3, 1-0, 4-0) și 2-1 (1-0, 0-1, 1-0). Meciurile de la Brașov sunt primele pentru Dunărea după cele trei din finalul săptămânii trecute de la Tychy, Polonia, din Cupa Continentală. Pentru Corona Brașov meciurile cu Dunărea fac parte din seria celor trei din finalul săptămânii pe care le vor juca în cele două competiții în care participă LNH și Liga Mol.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger