Home » , » HOCHEI: Dunărea conduce fără înfrângere LNH

HOCHEI: Dunărea conduce fără înfrângere LNHNici după ce s-au disputat meciurile din etapa a IV-a LNH, penultima din turul I, campionii nu au putut fi învinși și detronați din fruntea Ligii Naționale. În weekend Dunărea a jucat două meciuri la Gheorgheni cu Progym, medaliata cu bronz de sezxonul trecut. 

Primul meci, cel de vineri, a fost câștigat de Dunărea 8-3 (4-1, 2-2, 2-0), iar în al doilea campionii s-au impus 8-6 (3-2, 2-4, 3-0).după o nouă repriză a treia de excepție. În weekend în LNH s-a mai disputat o singură ”dublă”, Steaua a învins de două ori Sportul Studențesc, 11-2 și 25-1. Cel de al treilea duel din etapa a IV-a dintre Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc nu s-a disputat cele două echipe au jucat unul din meciuri în devans iar Corona a învisn Sport Club cu 5-2. Al doilea meci a fost amânat pentru cele două echipe au avut programate în această perioadă meicuri în Liga Mol. 

Cu o etapă înainte de finalul turului I Dunărea conduce în LNH cu 23 de puncte din 8 jocuri, 7 victorii de 3 puncte, una de 2 puncte, fără înfrângere, 58 de goluri marcate-24 încasate. Pe locul doi sunt cei de la Steaua București cu 18 puncte din 8 jocuri, Corona este pe 3 cu 12 puncte din 7 jocuri, Progym pe 4 cu 9 puncte din 6 jocuri, Sport Club ocupă locul 5 cu un punct după 5 jocuri iar Sportul este ultima fără puncte din 8 jocuri. 

Ultima etapă din turul I se va disputa în weekend-ul următor. Dunărea va juca două meciuri la Galați, vineri, 9 octombrie, și sâmbătă, 10 octombrie, cu Steaua Rangers București. 

La Gheorgheni antrenorul Marius Trandafir a avut la dispoziție lotul: Bogdan Popa, Lucian Hangan-portari; Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Alexandru Ionuț Munteanu, Daniel Lucian Oprea, Konstantin Ryabenko, Bogdan Neagoș, Roman Shcherbatyuk, Nagy Istvan-fundași; Hildebrand Szabolcs, Valentin Vlase, Anton Cristian Popa, Robert Karjci, Sergey Chernenko, Lorincz levente, Szocs Szabolcs, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu-atacanți.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger