Home » , , » HOCHEI: Dunărea este pe trei după două etape în grupa de la Cupa Continentală

HOCHEI: Dunărea este pe trei după două etape în grupa de la Cupa Continentală


După ce s-au disputat două din cele trei etape din Grupa C de la Cupa Continentală, Dunărea este pe locul 3, cu două înfrângeri, fără puncte, fără șanse de calificare în turul trei al competiției continentale. Ziua a doua a turneului de la Tychy a debutat cu victoria 12-1 (2-1, 5-0, 5-0) a britanicilor de la Coventry Blaze în fața celor de la Partizan Belgrad. Al doilea meci al zilei a fost pierdut de Dunărea 3-8 (0-4, 2-1, 1-3) cu gazdele GKS Tychy. 

După două etape gazdele GKS Tychy conduc grupa C cu 6 puncte din două meciuri, 34 de goluri marcate-3 încasate. Pe locul doi sunt cei de la Coventry Blaze cu acelși număr de puncte, șase, 19 goluri marcate-3 încasare. Pe locul trei este Dunărea, fără puncte, 5 goluri marcate-15 încasate. Clasamentul grupei este încheiat de Partizan Belgrad, fără puncte, un gol marcat-38 încasate. 

Duminică sunt programate ultimele meciuri din grupă. De la ora 16.30, Dunărea va juca pentru locul 3 în grupa de la Tychy cu sârbii de la Partizan Belgrad, în timp ce de la ora 20.30 este programată finala grupei între GKS Tychy și Coventry Blaze. Echipa care va câștiga jocul va câștiga grupa și se va califica în turul trei al Cupei Continentale. 
   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger