Home » , , » HOCHEI: Dunărea a încheiat pe locul trei grupa din Cupa Continentală

HOCHEI: Dunărea a încheiat pe locul trei grupa din Cupa Continentală


La fel ca în precedentele patru ediții ale Cupei Continentale, campioana României s-a oprit în turul secund al competiției continentale. În weekend campioana României, Dunărea Galați, a susținut meciurile din ediția 2016 a Cupei Continentale. Cu o victorie 10-1 (1-0, 4-1, 5-0) cu campioana Serbiei, Partizan Belgrad, și două înfrângeri 2-7 (0-2, 0-3, 2-2) cu Coventry Blaze, campioana Marii Britanii și 3-8 (0-4, 2-1, 1-3) cu GKS Tychy, campioana Poloniei, Dunărea a încheiat Grupa C de la Cupa Continentală pe locul 3 cu 3 puncte.

Ultima campioană a României care a trecut de turul doi în Cupa Continentală a fost Sport Club Miercurea Ciuc în ediția 2011 a competiției. Ciucanii au câștigat grupa disputată la Maribor în Slovenia cu două victorii 8-3 cu HDK Maribor (Slovenia) și 4-3 cu Sary-Arka Karaganda (Kazakhstan). Sezonul trecut campioana României, Corona Brașov, a jucat meciurile din Cupa Continentală pe teren propriu, Patinoarul ”Olimpic”. ”Lupii” au câștigat două meciuri 3-2 cu Prizma Riga, Letonia, și 3-2 cu Dunaujvarosi Acelbikak, Ungaria, au încheiat grupa pe locul doi și au ratat calificarea în turul trei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger