Home » , , » HOCHEI: Dunărea joacă cu Coventry Blaze la debutul în Cupa Continentală

HOCHEI: Dunărea joacă cu Coventry Blaze la debutul în Cupa ContinentalăIIHF a stabilit programul după care se vor disputa meciurile din turul II, Grupa C, a Cupei Continentale, turneu ce se va disputa între 23 și 25 octombrie, în Polonia, la Tychy. Grupa din Polonia va fi deschisă vineri, 23 octombrie, de la ora 16.30, ora României, cu jocul dintre Dunărea și Coventry Blaze, campioana Marii Britanii. Al doilea meci al zilei se va juca de la ora 20.30, și se va disputa între gazdele turneului GKS Tychy, campioana Poloniei, și echipa venită din calificări*, câștigătoarea Grupei A. 

Ziua a doua, sâmbătă, 24 octombrie, va fi deschisă de la ora 16.30, cu jocul dintre Coventry Blaze și echipa venită din calificări*, iar de la ora 20.30, Dunărea va juca cu gazdele GKS Tychy. Duminică, 25 octombrie, în ultima zi a turneului, Dunărea va juca de la ora 16.30, cu echipa venită din calificări*, în timp ce de la ora 20.30 este programat meciul dintre GKS Tychy și Coventry Blaze. 

*Deși a câștigat dreptul de a participa în turul II, Grupa C, al Cupei Continentale, campioana Bulgariei, CSKA Sofia a anunțat că nu va participa la turneu din cauza problemelor financiare. Locul bulgarilor urmând să fie luat de campioana Turciei, Zeytinburnu Istanbul. Însă, se pare că turcii au declinat invitația de a juca în Cupa Continentală iar locul lor va fi luat cel mai probabil de Partizan Belgrad, campioana Serbiei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger