Home » , » HOCHEI: La mulți ani, Marius Trandafir!

HOCHEI: La mulți ani, Marius Trandafir!Astăzi, 30 octombrie, unul dintre antrenorii cu care Dunărea a câștigat, în premieră, titlul de campioană a României, Marius Trandafir, împlinește vârsta de 38 de ani, ocazie cu care Sport Galati împreună cu Dunărea Galați Hochei, îi urează un călduros ”La mulți ani”. 

Marius Trandafir, antrenor principal, 38 de ani. A mai antrenat echipele de juniori ale clubului Dunărea, unde a descoperit și format mai mulți jucători cât și echipa de seniori, din postura de antrenor principal. De asemenea, Marius Trandafir este și unul dintre antrenorii secunzi ai echipei naționale sub 20 de ani a României. Din postura de principal a condus echipa în sezonul regulat și barajul pentru semifinale. În finalul sezonului a făcut echipă cu Cornel Chiriță și Teodor Mocanu la cârma echipei campioane.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger