Home » , » HOCHEI: Marius Trandafir: ”A fost un meci deschis oricărui rezultat”

HOCHEI: Marius Trandafir: ”A fost un meci deschis oricărui rezultat”Antrenorul principal al campionilor, Marius Trandafir, a vorbit pentru pagina de facebook a ”lupilor” despre al doilea meci de la Brașov cu Corona pierdut 2-4. “A fost un meci deschis oricărui rezultat. Ce le reproșez băieților este prima repriza unde am primit prea multe eliminări. Am intrat cu un handicap de un gol, după care ne-am revenit, însă nu suficient. Ambii portari au fost extraordinari, iar șansele erau de ambele părți. Obiectivul nostru in LNH rămâne același”, a spus  Marius Trandafir. 

Despre meciul cu Dunărea a vorbit și antrenorul brașovenilor Otto Keresztes: “A fost un meci echilibrat, ambele echipe au avut șanse la goluri, s-au dat și multe bare de ambele părți, iar portarii au fost foarte buni. Am avut si multe ocazii nefructificate, însă am jucat bine în defensiva și am rezistat în inferiorități. Facem tot posibilul sa ajungem in playoff”, a declarat Otto Keresztes, pentru aceeași sursă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger