Home » , » HOCHEI: Marius Trandafir: ”La loviturile de penalitate Brașovul a fost mai inspirat”

HOCHEI: Marius Trandafir: ”La loviturile de penalitate Brașovul a fost mai inspirat”
În primul meci, din cele două de la Brașov din LNH, Dunărea a pierdut, după loviturile de departajare, 4-5 (1-0, 1-2, 2-2, 0-0, 0-1) cu Corona Wolves Brașov. iaă declarațiile celro doi antrenori de la finalul meciului conform paginii de facebook a ”lupilor”. Marius Trandafir: “A fost un meci bun, iar la loviturile de penalitate Brașovul a fost mai inspirat. La scorul de 3-2 am avut o greșeală personală care a întors scorul”, a declarat antrenorul dunărenilor pentru pagina de facebook Corona Wolves Brașov.

“Băieții au dat dovada de caracter, au jucat un meci bun asa cum au făcut-o și în ultimele două meciuri din Ungaria. Contează mai mult jocul în sine. Nu trebuie să ne concentram pe renumele adversarului, ci sa fim atenți sa menținem un ritm intens și să mișcăm pucul în avantajul nostru”, a spus Otto Keresztes, antrenorul de la Corona Wolves Brașov pentru pagina de facebook a clubului brașovean.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger