Home » , » HOCHEI: Pal Zoltan: ”Cred că Dunărea ar face față în Liga Mol”

HOCHEI: Pal Zoltan: ”Cred că Dunărea ar face față în Liga Mol”


Fost jucător în Liga Mol sezoanele trecute cu Ferencváros, Ujpesti sau Brașov, atacantul campionilor Pal Zoltan, a declarat că Dunărea ar putea face față în liga comună româno-maghiară: ”Cred că Dunărea ar face față în Liga Mol. În ultimii 8 ani am jucat în Liga Mol și știu care este nivelul acolo. La Dunărea străinii sunt buni, autohtonii sunt buni, cu primele trei  linii putem face față în Liga Mol”.

Întrebat de motivele pentru care a ales Dunărea, Pal Zoltan a spus: ”În ultimii doi ani am tot fost chemat de antrenorul de la Galați. Până la urmă am decis să vin, mai ales că este echipa campioană. În Liga Mol nu am avut oferte așa cum am vrut eu. Sunt aici, îmi place ce am găsit, antrenorul este serios, jucătorii sunt un grup, de sus până jos toți sunt serioși, e o plăcere să fiu la Dunărea”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger