Home » , » HOCHEI: Sergey Chernenko, liderul marcatorilor din LNH

HOCHEI: Sergey Chernenko, liderul marcatorilor din LNH


După disputarea meciurilor din turul I, plus o etapă din returul I, campioana și liderul din Liga Națională de Hochei, oferă și cel mai bun marcator al competiției. Internaționalul ucrainian Sergey Chernenko, conduce în clasamentul marcatorilor din LNH. În cele 12 jocuri în care a evoluat atacantul de 31 de ani a acumulat 26 de puncte din 11 goluri și 15 pase decisive. Sergey Chernenko este urmat în clasamentul marcatorilor de Mihai Georgescu (Steaua Rangers București) cu 24 de puncte (12+12).

Szocs Szabolcs este al doilea jucător de la Dunărea din clasamentul marcatorilor. Szocs a marcat 11 goluri și a pasat decisiv de 8 ori, 19 puncte, locul 9 în clasamentul general. Levene Lorincz cu 18 puncte, 8 goluri și 10 pase, ocupă locul 11 în clasamentul marcatorilor, Robert Krajci cu 17 puncte (9+8) și Pal Zoltan cu 16 puncte (7+9) sunt ceilalți jucători de la Dunărea în primii 20 de marcatori din Liga Națională de Hochei.

Altfel, vineri, 30 octombrie, de la ora 18.30, și sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 17.30, Dunărea va juca la Brașov, cu Corona, în etapa a II-a din returul I. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger