Home » , , » HOCHEI: Zece jucători de la Dunărea convocați la națională pentru ”Euro Ice Hockey Challenge”

HOCHEI: Zece jucători de la Dunărea convocați la națională pentru ”Euro Ice Hockey Challenge”


Între 6 și 8 noiembrie, la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, se va desfășura ediția 2015 a turneului internațional ”Euro Ice Hockey Challenge”. La turneul de la Galați vor participa patru echipe, România A și B, Olanda și Ucraina. Pentru turneul de săptămâna viitoare, de la Dunărea, pentru echipele naționale ale României au fost convocați zece jucători. 

Șase dintre jucătorii liderului LNH vor evolua pentru România A, fundașii: Attila Goga și Nagy Istvan, Flinta Botond și atacanții: Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Pal Zoltan. Pentru echipa secundă a României vor juca alți patru componenți ai liderului LNH: portarul Bogdan Popa și atacanții: Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu și Hildebrand Szabolcs.  

Turneul de la Patinoarul ”Dunărea” va debuta vineri, 6 noiembrie, de la ora 17.00, cu jocul România B-Olanda. Tot vineri, de la ora 20.15, prima echipă a României va juca cu Ucraina. Ziua de hochei de sâmbătă, 8 noiembrie, va fi deschisă de la ora 17.00, cu jocul dintre cele două echipe ale României, iar în al doilea meci al zilei, de la ora 20.15, Olanda va juca cu Ucraina. Duminică, se vor disputa alte două jocuri, de la ora 17.00, România B va juca cu Ucraina, iar de la ora 20.15, România va juca cu Olanda.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger