Home » » RUGBY: Adrian Chiper și ”stejăreii” joacă finala Europeanului U 19

RUGBY: Adrian Chiper și ”stejăreii” joacă finala Europeanului U 19În aceste zile, în Portugalia, la Lisabona, se dispută Campionatul European sub 19 ani, competiție la care participă și echipa României, din lotul căreia face parte și pilierul de la RCM Galați, Adrian Chiper. În primul meci de la European, România a învins 87-0 echipa similară a Poloniei victorie sinonimă cu calificarea în semifinalele Europeanului. În penultimul act ”stejăreii” au trecut de echipa Portugaliei cu 21-15. Finala Europeanului de la Lisabona se va disputa sâmbătă, 31 octombrie, iar România va întâlni Spania.

Pilierul Adrian Chiper, RCM Galați, a fost rezervă în cele două jocuri disputate până acum de ”stejărei”. Cu Polonia a intrat în minutul 44, la scorul 59-0 pentru România, iar în meciul cu Portugalia a intrat în minutul 56 la scorul 12-8 pentru Portugalia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger