Home » » RUGBY: Etapă de pauză pentru RCM Galați

RUGBY: Etapă de pauză pentru RCM GalațiSâmbătă, 31 octombrie, în play-off-ul Diviziei Naționale de Seniori sunt programate meciurile din etapa a IV-a, penultima. În runda de sâmbătă, RCM Galați va sta din cauza numărului impar de echipe care participă în play-off, iar jocurile programate sunt: CS Năvodari-Știința Petroșani și Poli Iași-RC Bârlad. 

După trei din cele cinci etape din play-off, RCM Galați este pe locul doi în clasament cu șase puncte, o victorie, 41-24 cu RC Bârlad, și două înfrângeri, 3-24 cu Poli Iași și 19-20 cu Știința Petroșani. Play-off-ul este condus de CS Năvodari cu 9 puncte din 2 jocuri, pe locul trei sunt cei de la RC Bârlad cu 6 puncte din 3 jocuri, Poli Iași este pe patru cu 4 puncte din două jocuri iar Știința Petroșani este ultima cu 4 puncte din 2 jocuri. Cele cinci echipe care evoluează în play-off au pornit în clasament de la zero puncte, după sezonul regulat. În play-off cele cinci echipe joacă patru meciuri, două pe teren propriu, două în deplasare.       

În ultima etapă din play-off, 7 noiembrie, RCM Galați va juca pe teren propriu, stadionul ”Municipal”, ora 10.00, cu liderul CS Năvodari. În ultima etapă mai este programat meciul Știința Petroșani-Poli Iași, iar RC Bârlad stă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger