Home » » RUGBY: Program infernal pentru RCM Galați în play-off

RUGBY: Program infernal pentru RCM Galați în play-offDupă încheierea sezonului regulat, FRR a stabilit detaliile de desfășurare a părții secudne din DNS. Față de programarea inițială s-au scimbat modul de desfășurare a fazei secune. Astfel, în loc de semifinale, în play-off vor juca echipele clasate pe locurile 2-6 din sezonul regulat: CS Năvodari, Politehnica Iași, RC Bârlad, Știința Petroșani și RCM Galați.

Echipa gălățeană va juca în paly-off cu Politehnica Iași și RC Bârlad, echipele de pe locurile 3 și 4 la finalul sezonului regulat. Meciuld e debut în play-off este programat pentru 10 octombrie, de la ora 10.00, la Iași, cu Politehnica, apoi, la o săptămână distanță, 17 octombrie, de la ora 10.00, este programat al doilea meci al gălățenilor pe tren propriu cu RC Bârlad.

În sezonul regulat RCM Galați a pierdut toate cele patru meicuri cu adversarele din play-off. Cu Poli Iași gălățenii au pierdut 17-27 la Iași și 5-15 la Galați, în timp ce cu RC Bârlad au cedat 5-15 la Galați și 18-20 la Bârlad.

Altfel, meciul restant din etapa a X-a de la galați cu Știința Petroșani, programat inițial pentru 30 mai, reprogramat pentru 3 octombrie, în care trebuia să se stabilească ultima semifinalistă a DNS a fost anulat!
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger