Home » » RUGBY: RCM Galați joacă la Petroșani pentru o nouă victorie în play-off

RUGBY: RCM Galați joacă la Petroșani pentru o nouă victorie în play-off


După ce au marcat șase eseuri deținătoarei titlului din Divizia Națională de Seniori, RC Bârlad, seniorii de la RCM Galați vor juca în etapa a III-a din play-off-ul DNS la Petroșani, cu Știința. Sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 10.00, pe stadionul ”Știința” din Petroșani, RCM Galați va încerca să obțină a doua victorie din play-off cu cei de la Știința Petroșani.  

Înaintea jocului de la Petroșani ierarhia play-off-ului din DNS este echilibrată. RCM Galați, Politehnica Iași și RC Bârlad au susținut câte două jocuri din care au câștigat unul și au pierdut unul. CS Năvodari și Știința Petroșani au jucat câte un meci, câștigat de constănțeni, pierdut de hunedoreni. 

În sezonul regulat RCM Galați și Știința au jucat un singur meci, la Petroșani, în chiar prima etapă a sezonului, câștigat de gălățeni 17-15. Meciul din retur, de la Galați nu s-a mai disputat.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger