Home » » RUGBY: Trei eseuri și bonus defensiv pentru RCM Galați în jocul de la Petroșani

RUGBY: Trei eseuri și bonus defensiv pentru RCM Galați în jocul de la Petroșani



Chiar dacă au marcat trei eseuri, din care două transformate, și au condus în două rânduri , RCM Galați a fost nevoită să se declare învinsă, la limită 19-20, la finalul jocului din etapa a III-a a play-off-ului Diviziei Naționale de Seniori de la Petroșani cu Știința. 

Primii au marcat gălățenii prin Serghei Budaian, încercarea fiind transformată de Ionuț Cosmiuc. Gazdele au replicat, au egalat la 7 și au stabilit scorul pauzei 10-7, prin intermediul unei lovituri de pedeapsă. În repriza a doua tot RCM Galați a marcat primele puncte, eseu (10-12), Semion Popa, netransformat. Gălățenii s-au distanțat la 9 puncte după eseul marcat de căpitanul Gabriel Dănăilă, transformat de Ionuț Cosmiuc. Până la finalul jocului au mai marcat doar gazdele eseu transformat și lovitură de pedeapsă iar RCM Galați s-a ales doar cu punctul bonus defensiv din jocul de la Petroșani.    

În cele trei etape din play-off-ul Diviziei Naționale de seniori RCM Galați a câștigat un meci, 41-24 pe teren propriu cu RC Bârlad, și a pierdut două 19-20 la Petroșani și 3-24 la Iași cu Poli. În etapa a IV-a din play-off RCM Galați stă. Următorul meci al gălățenilor în play-off-ul DNS este programat în etapa a V-a, 7 noiembrie, pe teren propriu cu liderul play-off-ului CS Năvodari.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger