Home » » BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut la Oradea

BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut la Oradea
În etapa a VIII-a din LNBM echipa masculină a clubului Phoenix a pierdut 87-78 la Oradea cu cei de la CSM CSU. Primele două sferturi au fost ale bihorenilor care s-au impus 27-19 și 19-14. În repriza a doua Phoenix a echilibrat balanța, a câștigat cele două parțiale, 25-24, și 20-17, dar per total Oradea s-a impus 87-78. 

Cel mai bun marcator al jocului a fost Yarsolav Lenyk, de la Phoenix, cu 20 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Jay Threatt jr. 17 puncte, Milos Pesic 16 puncte, Iosif Pîrlog 8 puncte, Andrei Petică 7 puncte, Taylor Rhode 5 puncte, Dorde Tresac 3 puncte, Milos Bojovic 2 puncte. 

După înfrângerea de la Oradea, a cincea în acest sezon, Phoenix ajunge la 11 puncte. Pentru Phoenix urmează jocul de pe teren propriu cu liderul al zi U BT Cluj-Napoca, de vineri, 20 noiembrie, de la ora 18.00.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger