Home » » BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut la Brașov

BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut la Brașov


În etapa a VIII-a din LNBF echipa de fete a clubului Phoenix a pierdut 87-93, la Brașov, cu Olimpia CSU. Pe tot parcursul jocului gazdele s-au aflat la conducere, pe sferturi victoria Olimpiei a fost: 25-19, 22-20, 16-13, 30-35.  

Lista marcatoarelor de la Phoenix a fost destul de scurtă, cele mai multe au fost realizate de Chrisstasia Walter cu 24 de puncte. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Myneshia McKenzie și   Amanda Frost cu câte 22 de puncte, ”Cassie” Rochel 10 puncte, Romina Filip 7 puncte și Gabriela Necula 2 puncte. 

Înfrângerea de la Brașov este a patra pentru Phoenix iar în clasament echipa pregătită de Eugenio Rodrigues este pe locul 9, în afara locurilor de play-off. Pentru Phoenix urmează jocul de pe teren propriu cu Baschet Teleorman Alexandria, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 17.00, în cuplaj cu echipa de băieți a clubului. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger