Home » , » BASCHET: Florin Nini: ”În Ligă suntem pe 5, dar la buget suntem direct pe ultimul loc!”

BASCHET: Florin Nini: ”În Ligă suntem pe 5, dar la buget suntem direct pe ultimul loc!”
La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, antrenorul echipei masculine a clubului Phoenix, Florin Nini, a declarat că parcursul echipei de până acum în LNBM este nesperat, mai ales în condițiile în care echipa gălățeană are cel mai mic buget dintre echipele din prima ligă: ”În clasamentul Ligii Naționale suntem pe locul cinci, dar la buget suntem direct pe locul 12 (ultimul). Suntem pe locul cinci nesperat, în urmă cu o lună nu speram să fim pe locul cinci. Încercăm să ne descurcăm cu cea avem în plan financiar. Am informații că celelalte echipe vor schimba jucătorii străini. Eu le-am spus multora, putem să facem cu cinci lei ce fac alții cu șapte, dar cu cinci lei să fac ce alții fac cu 12 lei este mult mai greu”, a spus Florin Nini.      

După ce s-au disputat șase etape din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, Phoenix este pe locul cinci cu nouă puncte din șase jocuri, 3 victorii, 3 înfrângeri, 471 puncte marcate-470 încasate.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger