Home » , » BASCHET: Florin Nini: ”Ne bucură victoria fabuloasă împotriva unei echipe puternice”

BASCHET: Florin Nini: ”Ne bucură victoria fabuloasă împotriva unei echipe puternice”


Victoria 85-79 cu U BT Cluj-Napoca a propulsat Phoenix până pe primul loc în LNBM, Despre acest aspect a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Florin Nini, antrenorul băieților de la Phoenix: ”Ne-am luat după Lider Sportiv și am zis să fim și noi lideri chiar dacă pentru o zi, chiar dacă de conjunctură. Am disputat meciul în devans, datorită numărului de jocuri am fost pe locul unu. Dar, puteam să disputăm mai devreme meciul și să fim pe locul opt. Ne bucură victoria fabuloasă împotriva unei echipe puternice, de tradiție. Băieții s-au autodepășit, rezultatul este al celui care crede, se pare că noi am crezut mai mult, ne-am făcut treaba cu vârf și îndesat”, a spus Florin Nini.     

Altfel, după ce s-au mai disputat din meciurile etapei a IX-a din LNBM, Phoenix este pe locul 4 cu 13 puncte din 9 jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger