Home » » BASCHET: Înfrângere pe terenul liderului pentru Phoenix

BASCHET: Înfrângere pe terenul liderului pentru PhoenixÎntr-o nouă etapă intermediară din Liga Națională echipa de fete a clubului Phoenix a jucat pe terenul liderului la zi din Ligă, vicecampioana ACS Sfântu Gheorghe. Jocul din Covasna a fost câștigat de echipa din fruntea clasamentului 86-58, pe sferturi: 23-14, 19-15, 24-12, 20-17. 

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost americanca de la Phoenix, Chrisstasia Walter cu 20 de puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: McKenzie și Frost câte 13 puncte, Rochel 8 puncte, Filip și Crețu câte două puncte. 

După nouă jocuri din LNBF echipa de fete a clubului condus de Florin Nini este în zona locurilor de play-off cu 13 puncte din nouă jocuri, 4 victorii, 5 înfrângeri. În Liga Națională de Baschet Feminin, după etapa de la mijlocul săptămânii, urmează o perioadă de pauză în care va juca echipa națională. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger