Home » » BASCHET: Phoenix întâlnește U Cluj-Napoca, vineri, la ”Polivalentă”

BASCHET: Phoenix întâlnește U Cluj-Napoca, vineri, la ”Polivalentă”


Echipa masculină a clubului Phoenix va juca în etapa a IX-a din Liga Națională pe teren propriu. Vineri, 20 noiembrie, de la ora 18.00, băieții lui Florin Nini vor juca în ”Polivalentă” cu ”echipa de un milion de euro”, așa cum o caracteriza Florin Nini, U Banca Transilvania Cluj-Napoca. 

Chiar dacă în clasamentul bugetelor cele două echipe se află la poli opuși în clasamentul la zi din LNBM cele două echipe sunt despărțite de trei locuri. Phoenix, echipă aflată la sezonul de debut în LNBM, este pe locul 7 cu 11 puncte din opt jocuri, în timp ce U BT este pe 4 cu 12 puncte din șapte jocuri. În acest sezon cele două adversare de vineri s-au întâlnit în turul inaugural al Cupei iar clujenii s-au impus de două ori, 70-85 la Galați și 69-56 la Cluj-Napoca. Jocul de la Sala sporturilor ”Dunărea” va fi transmis în direct de Digi Sport. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger