Home » , » Cristi Munteanu, lămuriri în cazul meciurilor de acasă: “Stadionul Dunărea e unica variantă!”

Cristi Munteanu, lămuriri în cazul meciurilor de acasă: “Stadionul Dunărea e unica variantă!”Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul, a oferit lămuriri în privința stadionului pe care gruparea gălățeană își va disputa jocurile de pe teren propriu. După ce a fost intens dezbătut subiectul la Lider Sportiv, de pe ProFM LiderFM, alături de Cristi Munteanu și  Cătălin Tofan (președintele Fundației Sportul Gălățean), iar ca primă variantă fusese ales stadionul din Brăila, managerul sportiv al Oțelului a anunțat că stadionul Dunărea e unica soluție.
“Am văzut reacția suporterilor pe Dunărea Bătrână și am ajuns la concluzia că pentru ei e cel mai bine să încercăm să jucăm pe stadionul Dunărea, dar cu o condiție clară, nu mai răspund de rezultatele echipei, pentru că situația gazonului este precară. Am vorbit cu Cătălin Tofan (n.r. președintele Fundației Sportul Gălățean) și luni va veni o comisie a FRF să decidă dacă stadionul poate fi omologat. Dacă nu se va putea, atunci cred că vom închide clubul, pentru că mai bine îl închidem decât să mergem să jucăm la Brăila. Eu, împreună cu staff-ul tehnic, decisesem din punct de vedere sportiv că ar fi fost mai bun terenul de la Liești sau de la Brăila să ne disputăm jocurile de acasă, dar după cum s-a văzut, suporterii doresc să rămânem în Galați cu orice preț, a spus Munteanu.
Cristi Munteanu este cel care a reușit până acum să o țină pe Oțelul în Galați în turul de campionat, chiar pe stadionul al cărui nume îl poartă, după ce se anunțase că echipa va evolua la Slobozia jocurile de pe teren propriu.
“Să nu uite lumea că eu am fost cel care m-am umilit pentru ca Oțelul să joace tot turul de campionat acasă pe propria arenă. Dacă nu eram eu, echipa ar fi rezistat două-trei etape, cât să joace meciurile de acasă la Slobozia. Acum m-am zbătut foarte mult să găsesc soluții, fie că a fost vorba de Constanța, Brăila sau Liești. Prima variantă a fost oricum pentru noi stadionul Dunărea, nu suntem absurzi, și noi vrem să jucăm în Galați, doar că starea gazonului nu ne avantajează deloc pe noi ca echipă. Am înțeles doleanța suporterilor, dar nu vreau să mi se asocieze numele cu jocuri politice, așa cum s-a insinuat pe la unele comentarii, pentru că eu fac fotbal, nu politică. Habar n-am cine sunt contracandidații lui Marius Stan, nu mă interesează și nici nu mă aliez cu nimeni. Dacă nu eram eu la club, Oțelul nu mai exista acum. Vreau ca lumea să înțeleagă situația așa cum e și știu că suporterii gălățeni au o inimă mare și susțin echipa în orice condiții!, a completat Babicu.

Așadar, luni se va hotărâ dacă Oțelul va putea juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Dunărea, în urma vizitei efectuate de comisia Federației. După cum a afirmat la Lider Sportiv, Cătălin Tofan, președintele Fundației Sportul Gălățean, Oțelul este primită să joace cu titlu gratuit pe stadionul Dunărea, pe care își mai dispută jocurile de acasă și formația din eșalonul al treilea, Metalosport. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger