Home » , » FOTBAL: Cătălin Tofan: ”Oțelul va juca la Brăila meciurile de pe teren propriu!!”

FOTBAL: Cătălin Tofan: ”Oțelul va juca la Brăila meciurile de pe teren propriu!!”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, președintele Fundației Sportul Gălățean, Cătălin Tofan, a declarat că Oțelul a refuzat să joace, gratuit, pe stadionul ”Dunărea” și că va juca la Brăila!!  
”Fundația Sportului Gălățean este de acord să pună la dispoziție clubului Oțelul gratuit stadionul ”Dunărea”. Ieri, cei de la Oțelul, au fost la stadion cu cineva de la Federația Română de Fotbal, să vadă baza. Rămăsese să discutăm detaliile legate de documente ca ei să vină să joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Dunărea”, gratuit, fără costuri de închiriere. Următoarea zi Cristi Munteanu m-a sunat pe mine personal, mi-a mulțumit pentru gestul făcut, dar în urma vizitei au concluzionat cu nu pot juca, din cauza gazonului, pe stadionul ”Dunărea”. Drept urmare meciurile de pe teren propriu le vor disputa pe un alt stadion mi-a și spus unde vor juca, la Brăila!”, a spus Cătălin Tofan.        
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger