Home » , » FOTBAL: În Liga a III-a Metalosport joacă pe ”Dunărea” cu Vasluiul, Sporting Liești de deplasează la Roman

FOTBAL: În Liga a III-a Metalosport joacă pe ”Dunărea” cu Vasluiul, Sporting Liești de deplasează la Roman


Prima parte a sezonului Ligii a III-a, turul, se apropie de final. În etapa a XII-a, penultima, Metalosport va juca ultimul meci de pe teren propriu din tur în timp ce Sporting Liești va susține ultima deplasare din prima parte a sezonului. Vineri, 13 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul ”Dunărea”, Metalosport va juca cu nou promovata Atletico Vaslui. Cu o etapă înainte de finalul turului Metalosport ocupă locul 6 cu 16 puncte din 11 jocuri. Adversara de vineri a metalurgiștilor este penultima în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 4 puncte în 13 jocuri. 

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești, va avea misiune mult mai dificlă în ultima deplasare din tur. Gălățenii vor juca sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14.00, la Roman, cu SCM Petrotub, echipă clasată înaintea penultimei etape a turului pe locul patru. Cu o etapă înainte de finalul turnului  Sporting Liești este pe locul 7 cu 16 puncte din 11 jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger