Home » , » FOTBAL: Marius Cosoreanu: ”Cupa Companiilor se adresează oamenilor care au avut un an plin, au muncit și au dreptul de a se distra”

FOTBAL: Marius Cosoreanu: ”Cupa Companiilor se adresează oamenilor care au avut un an plin, au muncit și au dreptul de a se distra”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Marius Cosoreanu, principalul organizator al Cupei Companiilor, competiție destinată angajaților din companiile gălățene, a vorbit despre modificările regulamentare ce vor fi aplicate la ediția a II-a a competiției. ”Singura diferență majoră, față de precedenta ediție a competiției, este că fotbaliștii care activează la echipele din Liga I, Liga a II-a, Liga a III-a și a IV-a, cât și cei care evoluează în primele două ligi de futsal, nu au drept de joc. Ne dorim să ne adresăm oamenilor care au avut un an plin, au muncit și au dreptul de a se distra, de ase relaxa, într-o atmosferă plăcută. În Sala Sporturilor mereu au ieșit evenimente frumoase”, a spus Marius Cosoreanu.

Altfel, Cupa Companiilor, ediția a II-a, se va disputa între 3 și 20 decembrie, la Sala Sporturilor ”Dunărea”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger