Home » , » FOTBAL: Marius Cosoreanu: ”Suntem în grafic cu a doua ediție a Cupei Companiilor”

FOTBAL: Marius Cosoreanu: ”Suntem în grafic cu a doua ediție a Cupei Companiilor”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Marius Cosoreanu, unul dintre organizatorii Cupei Companiilor, competiție destinată firmelor și instituțiilor din Galați, a vorbit despre ediția a II-a a competiției: ”Suntem în grafic cu a doua ediție a Cupei Companiilor. Așa cum am anticipat sunt echipe/companii care s-au înscris, companii care sună și întreabă, companii care așteaptă un răspuns favorabil de la centru. Companiile multinaționale au nevoie de aprobări de la București, suntem în grafic cu înscrierea echipelor. Pe lângă companiile care au participat la prima ediție a competiției sunt și alte companii/instituții care au semnat deja contractele din care amintim: Icepronav, Direcția de Finanțe. Sunt discuții cu mai multe companii”, a spus Marius Cosoreanu.         

Cupa Companiilor, ediția a II-a se va disputa între 3 și 20 decembrie, la Sala Sporturilor ”Dunărea”. Companiile care vor să participe la competiție se pot înscrie pe site-ul competiției aici.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger