Home » , » FOTBAL: Oțelul nu poate primi sprijin financiar de la Primărie, chiar și după mutarea sediului social la Galați!

FOTBAL: Oțelul nu poate primi sprijin financiar de la Primărie, chiar și după mutarea sediului social la Galați!La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, vicepreședintele Ligii Suporterilor Gălățeni, Marian Brăilescu, a explicat motivele pentru care Oțelul nu poate primi sprijin financiar de la autoritățile locale, chiar și după mutarea sediului social la Galați:  ”Noi, Liga Suporterilor Gălățeni, vom încerca să avem un dialog cu autoritățile locale. Dar, trebuie să explicăm că deși sediul social este la Galați, municipalitatea nu poate sprijini activitatea clubului. Sunt mai multe motive, Oțelul este organizată juridic ca societate pe acțiuni (S.A.) cu capital privat. Legile în vigoare nu permit finanțarea. Mai este și situația delicată cu datoriile la stat, impedimente care nu vor permite finanțarea echipei din partea Primăriei. La momentul ăsta autoritățile locale nu pot ajuta, din punct de vedere financiar. Pe viitor singura soluție este schimbarea modului de organizare, societatea pe acțiuni să devină asociație sportivă (A.S.), cum este la Brăila, ei au schimbat recent forma de organizare”, a spus Marian Brăilescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger