Home » » FUTSAL: United a câștigat restanța de la Focșani

FUTSAL: United a câștigat restanța de la Focșani


Prima echipă a clubului United a susținut joi a al doilea, din seria celor trei, jocuri din acestă săptămână. Gălățenii s-au deplasata la Focșani unde au jucat cu Galactic, meci restant din etapa XI-a. Echipa pregătită de David Asandei nu a avut probleme în a-și adjudeca cele trei puncte și s-a impus 4-0, la pauză 2-0. Golurile United au fost marcate de Andrian Lașcu (două), Plamen Stoykov și Andrei Apostol. 

Cu o etapă înainte de finalul turului United ocupă locul patru în clasamentul la zi din Liga I cu 19 puncte din 11 jocuri, 7 victorii, o remiză, 4 înfrângeri, golaveraj 51-34. United mai susține în acest an două jocuri oficiale. Prima dată sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 18.00, va juca la Călărași. cu Dunărea, meci care contează pentru ultima etapă a turului, apoi, în jurul datei de 6 decembrie, va juca la Sfântu Gheorghe, cu Spicom, în prima etapă a returului.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger