Home » » FUTSAL: United a picat restanța de la Iași

FUTSAL: United a picat restanța de la Iași


Chiar dacă a condus de două ori în restanța de la Iași, cu CSMS, 1-0, 5-4, United a pierdut 5-7, la pauză 1-4, meciul cu ieșenii ce a contat pentru etapa a VI-a din Liga I de futsal.  Cele cinci goluri de la Iați ale gălățenilor au fost marcate de: Andrian Lașcu (2), Andrei Crăciun, Mihai Bâgu și Plamen Stoykov.    

După 11 etape din Liga I, United este pe locul patru în clasamentul la zi din prima ligă de futsal cu 18 puncte din 9 jocuri, 6 victorii, 3 înfrângeri. Pentru United urmează o perioadă încărcată cu jocuri. Prima dată luni, 23 noiembrie, de la ora 18.00, gălățenii vor juca cu Autobergamo Deva, liderul la zi din Liga I. Apoi, joi, 26 noiembrie, United va juca susține restanța de la Focșani cu Galactic. După restanța de la Focșani, United va mai susține două meciuri în Liga I până la finalul anului, ambele în deplasare, la Cîălărași și Sfântu Gheorghe. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger